Norðmenn geta farið kinnroðalaust heim frá La Manga. Lögðu "amatörana" í KR með einu marki.

Eftirfarandi er á Aftenposten.no:

"Ny Rosenborg-seier

KR - RBK 0-1. Alexander Tettey sørget for at Rosenborg igjen kan vise til en seiersrekke.

SLIK VAR: KR - RBK 0-1

Av: Espen Sletvold
Publisert: 23.02.2007 kl. 14:09
Endret: 23.02.2007 kl. 16:18

Da Alexander Tettey sendte Rosenborg i føringen allerede etter tre minutter, tydet det meste at seieren ville bli større en 1-0. Didier Konan hadde allerede misbrukt en hundreprosentsjanse, og de islandske amatørene i KR Reykjavik virket nærmest paralyserte. Konan var også involvert i scoringen. Han fikk stå helt alene i KR-feltet, uten å overliste islendingenes målvakt Stefan Magnusson, men Tettey var sikker på returen.

Det ble imidlertid med den ene scoringen. RBK eide det aller meste av kampen, og hadde ballen stort sett hele tiden, uten at det ga uttelling i mange sjanser. Etter målet var ikke Rosenborg virkelig nærme scoring før Øyvind Storflor ble spilt helt fri Konan på tampen av kampen. Innbytter Storflor fikk aldri skikkelig kontroll på ballen.

Til tross for "bare" 1-0, kunne Rosenborg i hvert fall glede seg over sin andre seier på rad, etter magre resultater i vinter. Et annet lyspunkt var at Didier Konan tidvis imponerte på høyrekanten, og fremstår som et klart alternativ i posisjonen, når eliteserien sparkes i gang 2. påskedag."